Es vairākkārtīgi esmu uzsvērusi, ka pankūku mīklu nekad netaisu pēc precīziem mēriem. Arī šīs pankūkas no pilngraudu miltiem, mandeļu piena un kanēļa gatavoju neko nesverot un nemērot.
Lasīt vairākĶiploks tāds pats dārzens kā citi vien ir. Es īpaši negaidīju speciālu brīdi, lai Grētai tos sāktu dot. Šobrīd viņa tos lieto vai nu sautētus vai ceptus krāsnī, jo tā tie ir garšīgi un nav stipri.
Lasīt vairākTīri tehniski Crêpes Suzette ir klasiska recepte no Francijas – plānās pankūkas pirms pasniegšanas tiek apceptas apelsīnu karamelē un apsvilinātas ar Grand Marnier alkaholu (patiesībā apelsīnu mērce tiek papildināta ar alkoholu un tai pielaista uguns).
Lasīt vairākŠo recepti ieliekam plauktiņā “dažreiz jau var”! Un patiešām, ja cep saldumus, zinot katras sastāvdaļas izcelsmi un lieto tos nepārspīlējot, nekas slikts nevar notikt.
Lasīt vairāk